Mediapropeller Webbyrå i Karlshamn

Vi levererar professionella webbsidor!e-handelslösningar!ditt nästa projekt?helhetslösningar för webb!hosting för din hemsida!

Mediapropeller – en fullservice webbyrå som hjälper er att skapa den optimala webbplatsen, från idé till affärsnytta.

Skräddarsydda webb- & hostingtjänster – sedan 2006

Digitala helhetslösningar som hjälper er att snurra smartare, sälja bättre och kommunicera mer effektivt.

Oavsett om det handlar om en enkel hemsida åt ditt företag, eller en stor e-handel, använder vi vårt djupa tekniska kunnande tillsammans med erfarenhet av hundratals webbprojekt för att leverera en webblösning i världsklass! Primärt utvecklar vi i WordPress och Prestashop.

Arbetsprocess för Hemsida & E-handel

Det kan vara svårt att veta vad för funktioner och innehåll som behövs när man går i planerna att köpa hemsida. Med vår erfarenhet kan vi hjälpa er ta fram en specifikation på vad ni egentligen behöver, så att onödiga delar kan skalas bort. Resultatet blir en egen hemsida som är skräddarsydd efter dina behov.

Vår arbetsprocess är uppdelad i sex steg, och vi hjälper dig genom hela processen.

  • Intervju & analys
  • Sidstruktur & strategi
  • Innehåll
  • Webbdesign & utveckling
  • Testning
  • Drift & Förvaltning

Totalleverantör

Vi erbjuder även domänhantering och hosting. Detta innebär att vi kan bli er totalleverantör och sköta allt åt er. Från Webbsida till E-post och domänförnyelser. Det kan vara smart att samla alla sina tjänster hos en leverantör, många av våra kunder uppskattar detta inte minst för att det är kostnads- & tidseffektivt. Så hör av er, och låt ta hand om och förvalta hela er digitala närvaro!

Vårt tjänsteutbud

Vad vi kan erbjuda ert företag

Webb & E-handel

Webb & E-handel

Vi hjälper er att öka försäljningen och nå fler kunder med en professionell webbsida och e-handelssystem. Med en användarvänlig e-handel kan du öka tillgängligheten för dina produkter och tjänster dygnet runt..

UI & UX

UI & UX

Förbättra användarupplevelsen och öka konverteringar med en välutvecklad UI och UX-design. Genom att skapa en användarvänlig och intuitiv gränssnitt kan du säkerställa att dina användare hittar det de söker snabbt och enkelt.

Hosting & Domäner

Ge ditt företags online-närvaro det rätta stödet med pålitlig hosting. En stabil och snabb webbplats är avgörande för att nå och behålla dina kunder. Vi på hjälper er att välja rätt lösning efter era behov.

Idé & Koncept

Vi hjälper dig att ta din verksamhet till nästa nivå med professionellt utvecklade idéer och koncept. Vi hjälper er att utveckla unika och innovativa idéer som skiljer dig från mängden och skapar en stark varumärkesidentitet.

SEM & SEA

SEM & SEA

Vi har lång erfarenhet av att optimera och arbeta med onlineannonsering. Vi kan hjälpa dig med din marknadsföring och öka synligheten för ditt företag och dina produkter online. SEA ger dig möjlighet att nå ut till en målgrupp med hög relevans och öka konverteringar.

SEO

SEO

Ranka högre i de organiska flödena och öka din online-närvaro med SEO. Genom att optimera din webbplats och innehåll för sökmotorer kan du öka synligheten för ditt företag och dina produkter online. Kontakta oss så berättar vi mer.

Foto & Film

Foto & Film

Fånga dina kunders uppmärksamhet och skapa en starkare varumärkesidentitet med professionell foto- och filmproduktion. Foto och film är kraftfulla verktyg för att bygga förtroende och engagemang hos dina kunder.

Copy

Copywriting

Få dina kunders uppmärksamhet  med professionell copywriting. Med välformulerade och engagerande texter kan du skapa en starkare varumärkesidentitet och öka intresset för dina produkter och tjänster.

Ett litet urval

Några av våra 105 kunder…

Avalon Innovation
Hi Unity
Skolon
Snickarn
Stockholms Skrivbyrå
Storegate
Galio Of Sweden
Those Consultants
Knack Rekrytering
Ljungsleds Plantskola
Svensk Talteknologi
Takexperten Blekinge
TC-TECH Sweden
Nextage Group
Uteboxen i Asarum
Elleholms Tomatodling
HITEX Robot Tuft
Veckans.menu
Fixa Assistans
BM Surprise

Vårt kontor är beläget på Drottninggatan 47 mitt i Karlshamn.
Varmt välkommen!

Vi ser fram emot att höra från dig!